top of page
GROWTH WANDELING

WAAROM WANDELEN

Wandelen is ontspannend en een goede manier om te leren. Twee vliegen in één klap dus. Bovendien praten mensen vaak makkelijker over lastigere onderwerpen als ze naast elkaar lopen. En helemaal Corona proof.

GROWTH AANPAK

Een simpele en effectieve methode, toch kom je er vaak alleen niet aan toe en helpt het om het met iemand samen in kaart te brengen.  We brengen je vraagstuk terug naar een doel (Goal), bespreken de realiteit en context waar je mee te maken hebt (Reality), bekijken welke opties er zijn (Options), bepalen wat je beste volgende stap is (Way forward) en hoe je die kan valideren (Test) met inachtneming van de belangrijkste veronderstelling die aan je doel ten grondslag ligt (Hypothesis). Na 1,5 uur heb je dan een mogelijke koers om je vraagstuk op te lossen.

INVESTERING

Deze zomer zijn er aan deze wandeling geen kosten verbonden. We merken dat organisaties nu niet bereid zijn te investeren, terwijl wij er van overtuigd zijn dat juist nu reflectie en een nieuwe aanpak vereist zijn. 

We vragen je wel dat als de methode je aanspreekt je wil overwegen een workshop op team niveau te doen en/of ons aan te bevelen bij iemand binnen of buiten je organisatie. Lees hier meer over de workshop op team niveau.

RESERVEREN

Dat is heel simpel. Mail, app of bel ons voor een afspraak. We zoeken dan samen een datum, tijd en plek. En als je een favoriete wandelplek hebt komen we daar graag heen.

daan@duenorthconsultancy.com  - 06-14020592

niki@duenorthconsultancy.com  -  06 43890024

wandelen.jpg
bottom of page