top of page

Tijd om voor te bereiden

Bijna iedere organisatie is door Covid geraakt en geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waar je voorheen nooit rekening mee had gehouden. In eerste instantie zijn we hier allemaal pragmatisch mee aan de slag gegaan en hebben we gekeken hoe we dat op korte termijn konden oplossen. Maar nu we ons realiseren dat deze pandemie voorlopig nog niet uit de wereld is, is het tijd om met een midden en lange termijn blik er naar te gaan kijken. Hierbij een aantal vragen die je mee zou kunnen nemen:

  • Wat is de impact van Covid op de mindset en motivatie van je teams? Wat zijn de positieve veranderingen en waar zitten de risico’s?

  • Zijn de behoeftes van mijn klanten veranderd? Wat is daar van blijvend en hoe ga ik daar mee om?

  • Wat zijn kosten die ik structureel niet meer kan en wil maken? Hoe kan ik dat oplossen?

  • Zijn er ondanks de omstandigheden kansen ontstaan op innovatie? Hoe ga ik die kansen benutten?

Door met die vragen aan de slag te gaan kun je ook gaan bepalen of dit een blijvende impact heeft op de koers die je vaart. En door deze koers helder te maken creëer je richting en duidelijkheid. En dat is waar mensen juist nu, in onzekere tijden behoefte aan hebben. Geniet van de zomer en houdt koers! P.S. Is dit iets waar je mee aan de slag wil dan helpen wij je graag. We hebben een GROWTH workshop ontwikkeld rondom deze vier thema's. Boek nu vast voor dit najaar en je krijgt een vroegboekkorting. Klik hier voor meer informatie. P.P.S Mocht je behoefte hebben om een persoonlijk vraagstuk neer te leggen, dan kan dat tijdens een GROWTH wandeling. Klik hier voor meer informatie.

bottom of page