top of page

Leiderschap En Autonomie

Vandaag sta ik extra stil bij jouw, mijn en onze vrijheid. Ik weet niet of je het gezien hebt maar ik was gisteren onder de indruk van de toespraak van Koning Willem-Alexander. Onze voor lief genomen vrijheid en het recente gebrek hieraan kwam ter sprake. Vanochtend dacht ik terug aan de oproep die door de Koning werd gedaan. De parallel met leiderschap vond ik zo sterk dat ik mijn gedachten hierover met je wil delen. 


Geef jij jouw team voldoende vrijheid?

In de onderstaande video neem ik je graag mee in de vraag of jij jouw team voldoende autonomie geeft om succesvol te zijn. Net als in ons land speelt in onze organisaties continu de vraag of we onze teams de juiste hoeveelheid vrijheid geven om hun verantwoordelijkheden te kunnen nemen. 

P.s. mocht je meer willen weten over hoe je deze inzichten in kunt zetten in jouw organisatie? We vertellen je graag meer over hoe je met behulp van onze EXI meting in kaart kunt brengen in hoeverre jouw organisatie baat heeft bij een hogere vrijheidsgraad.


Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Comments


bottom of page