top of page

Cruciale Conversaties

We leven in een periode van ongekende verandering waarbij organisaties steeds meer gevraagd wordt om deel te nemen in het maatschappelijk debat en daarbij een positie in te nemen. Geen keuze maken is in het oog van de toeschouwers gelijkgesteld aan het in stand houden van de status quo. In deze koerswijziging gaan we in op drie cruciale conversaties die jij als leider zal moeten leren agenderen voordat je achter de feiten aanloopt. 


Ben jij voorbereid op het voeren van cruciale conversaties?

In de onderstaande video nemen we je graag mee in de vraag hoe je binnen jouw organisatie een begin kan maken aan het organiseren van drie cruciale conversaties over de staat waarin wij onze planeet achter laten, hoe we met elkaar omgaan en hoe we kijken naar de verdeling van onze welvaart. Drie onderwerpen die organisaties raken. Drie onderwerpen die een kans vormen om de maatschappelijke rol van jouw organisatie te verkennen en versterken. 
P.s. de onderwerpen in deze video hebben een gevoelige aard. Ik heb geprobeerd mijn visie en mijn twijfels zo bewust mogelijk te verwoorden. Toen ik de video terugkeek merkte ik pas hoe lastig het is om hier zorgvuldig over te communiceren. Ik heb ervoor gekozen maar een opname te maken en deze te delen in een poging om de besproken onderwerpen zowel in vorm en inhoud met jullie te delen. 


Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Comentários


bottom of page