top of page

Bewust Competent

in het oude Rome moesten architecten onder de brug slapen die zij hadden ontworpen. Op die manier werden zij persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor de kwaliteit van hun werk en wist het volk zeker dat een brug veilig was. Geen enkele architect zou op deze manier twijfelachtige kwaliteit durven leveren en zich bij twijfel over zijn kunnen direct uitspreken. Klinkt als een boeiende, ietwat extreme, vorm van wijsheid. Het verhaal blijkt niet te kloppen. Een vertaalfout heeft geleid tot deze mythe. Het legt wel mooi twee vragen bloot.''Hoe zeker zijn we van ons eigen niveau van competentie en passen we ons gedrag hier op aan?''


Ken jij de vier woorden die de effectiviteit van jouw leiderschap versterken?

Wat zijn die vier woorden dan precies? ''Ik weet het niet''. En daarmee bedoel ik niet dat ik het niet weet maar dat die vier woorden jouw leiderschap kunnen versterken. Wil je weten hoe? In deze koerswijziging vertellen we je meer over het vergroten van je bewustzijn en competenties. Daarnaast kijken we naar een veelgemaakte denkfout die we regelmatig maken.
P.s. wil je een keer onderzoeken welke blinde vlekken jouw (management)team parten speelt in succesvolle besluitvorming? We laten het jullie graag ervaren tijdens een van onze team workshops.


Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Comments


bottom of page