top of page
web-3706562_1920_edited.jpg

DIGITALE TRANSFORMATIE WORKSHOP

AANLEIDING

Digitale transformatie is een begrip dat duiding nodig heeft. Het het vooral een doel nodig, want de digitale transformatie is slechts een middel. Sommige organisaties en industrieën zijn al 20 jaar aan het digitaliseren of  helemaal op de digitale kansen gebouwd. Anderen hebben tot op heden de noodzaak en zin nog niet ervaren. Wel heeft iedere organisatie te maken met de snelheid van de ontwikkeling van technologie en daarmee veelal een veranderd concurrentie veld. En blijkt er vaak een  (onbewust) onvermogen binnen organisaties om die snelheid zowel in houding, in vaardigheden en in structuren, processen, data en tools bij te benen.  

WAAROM EN VOOR WIE

Wanneer je als organisatie een ambitie hebt op het digitale domein en graag wil dat het duurzame verandering is binnen je organisatie.

Je loopt wellicht tegen de volgende vraagstukken of uitdagingen op:

  • we willen versnellen en een Chief Digital Officer aannemen

  • er is een apart team voor digitaal maar de samenwerking intern loop slecht

  • er is een (intern) distributie conflict als gevolg van onze digitale strategie

  • er is een dilemma waar we e-commerce moeten organiseren

  • de klanten verwachten dat we meer digitale contact momenten aanbieden, maar krijgen het niet voor elkaar

WAT

Tijdens deze workshop maken we scherp van het doelen of de doelen zijn van de digitale transformatie.  We besteden aandacht aan de houding ten opzichte van de digitale transformatie en maken inzichtelijk of de benodigde vaardigheden aanwezig zijn. Dan kijken we naar welke rollen, structuur en processen er nodig zijn om dit duurzaam te integreren. Let wel, in één workshop krijg je daar een globale duiding van. Wil je een verdieping en begeleiding op de transformatie dan kan dat via onze GROWTH programma's.

GROWTH AANPAK

We brengen je vraagstuk terug naar een doel (Goal), bespreken de realiteit en context waar je mee te maken hebt (Reality), bekijken welke opties er zijn (Options), bepalen wat je beste volgende stap is (Way forward) en hoe je die kan valideren (Test) met inachtneming van de belangrijkste veronderstelling die aan je doel ten grondslag ligt (Hypothesis). Na 4 uur heb je dan een mogelijke koers om je vraagstuk op te lossen. Het is een simpele en effectieve methode die met de juiste begeleiding tot snel resultaat kan leiden.

VOOR WIE

Deze workshops zijn gericht op teams die richting moeten geven aan de organisatie. Directies, management teams, functionele teams. Het is vooral voor mensen die het belang onderkennen van bewustwording van (on)bekwaamheid.  En die de waarde van externe hulp zien, omdat het begeleiden van een dergelijk proces helpt om focus aan te brengen en versnellen. 

De ideale samenstelling voor een workshop is 4 tot 10 personen. Hiermee krijg je de juiste dynamiek en is er nog voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng.

INVESTERING

De investering voor deze workshop is 3000,- euro. Hierbij zit een intake inbegrepen en de ruwe uitwerking achteraf. De eventuele locatie is niet inbegrepen. We komen graag naar je kantoor of zoeken een inspirerende (betaalbare) locatie. Een digitale workshop is vanzelfsprekend ook mogelijk.

RESERVEREN

Dat is heel simpel. Mail, app of bel ons als je er meer over wil weten en de mogelijkheden wil verkennen. Je mag natuurlijk ook meteen een moment vastleggen voor dit najaar.

daan@duenorthconsultancy.com  - 06-14020592

niki@duenorthconsultancy.com  -  06 43890024

bottom of page